Gaveide? Shot Spinner - Nemt Og Sjovt Drukspil Til Enhver Fest

Gaveide? Shot Spinner - Nemt og sjovt drukspil til enhver fest

Shot Spinner - Nemt Og Sjovt Drukspil Til Enhver Fest

Jeg købte Shot Spinner drukspillet til en fest i weekenden, og det var en kæmpe succes! Det var super nemt at sætte op, og alle deltagere kunne være med. Der var ingen kedelige regler eller komplekse instruktioner at følge - det eneste man skulle kunne var at slå til pilen og håbe på, at den ikke pegede på en selv. Glassene var af god kvalitet og spillet var sjovt og underholdende hele aftenen lang. Jeg kan helt klart anbefale Shot Spinner drukspillet til alle, der søger sjove og nemme drukspil til deres næste fest.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Hammer Shot Drukspillet - Gør festen sjovere med dette underholdende spil

Hammer Shot Drukspillet - Gør Festen Sjovere Med Dette Underholdende Spil

Ding DING - hvem skal drikke?! Det er simpelthen så sjovt, når man samles med vennerne og skal dyste om at ramme klokken først. Det kræver lidt fingerfærdighed og god timing, men når man først får det til, bliver det utroligt tilfredsstillende at høre klokken ringe og se ens venner tage slurke af deres drikkevarer. Hammer Shot Drukspillet er virkelig et sjovt og underholdende spil, der er perfekt til en festlig aften med vennerne.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Drukspil slotmaskine - Et unikt og sjovt indslag til enhver fest

Drukspil Slotmaskine - Et Unikt Og Sjovt Indslag Til Enhver Fest

Jeg købte Drukspil slotmaskinen som en gave til min ven, og det var en kæmpe succes! Det er virkelig en unik måde at starte en fest på, og det er helt sikkert en rigtig god isbryder. Det er også ret sjovt at se ens venner prøve at vinde en mindre formue, mens de drikker. Jeg elsker også, at det er en spillemaskine, som er kendt fra kasinoer og værtshuse, men som man nu kan have sjov med hjemme. Jeg kan kun anbefale dette drukspil til enhver fest eller sammenkomst.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Mystisk 8 Ball - det sjove og anderledes spil til enhver anledning

Mystisk 8 Ball - Det Sjove Og Anderledes Spil Til Enhver Anledning

Jeg er så glad for at have købt Mystisk 8 Ball som gave til min bedste ven. Det er den perfekte gave til nogen, der elsker at stille spørgsmål og have det sjovt. Jeg elsker, hvor sjovt og besynderligt svarene kan være, og det giver virkelig en god l laugh. Det er også super nemt at bruge og en god størrelse til at tage med dig overalt. Jeg vil helt klart anbefale Mystisk 8 Ball til enhver, der ønsker et sjovt og anderledes spil at lege med.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Klodsmajor drukspil skaber minder og sjove stunder til enhver fest

Klodsmajor Drukspil Skaber Minder Og Sjove Stunder Til Enhver Fest

Jeg købte Klodsmajor drukspillet til min venindes fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Ikke kun var det sjovt at spille, men det bragte også minder fra vores barndom tilbage. Reglerne var de samme som i almindeligt klodsmajor, men med den tilføjelse at man skulle drikke en tår, hvis man væltede tårnet. Det var virkelig underholdende at se vores venner blive mere og mere udfordrede (og fulde) efterhånden som spillet skred frem. Jeg vil helt sikkert anbefale dette drukspil til enhver fest eller sammenkomst - det er en sikker vinder!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Sjovt og udfordrende Party Pong sæt til enhver fest

Sjovt Og Udfordrende Party Pong Sæt Til Enhver Fest

Jeg købte Party Pong sættet til min venindes fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Der var hele 18 dele med i sættet, så der var rigelig med muligheder for at spille forskellige versioner af Beer Pong eller andre drukspil. Det var virkelig sjovt at se alle gæsterne konkurrere om at blive Beer Pong mester, og det blev endnu mere udfordrende med de forskellige spilvariationer fra sættet. Jeg vil helt klart anbefale Party Pong til alle, der vil have gang i festen og have det sjovt med vennerne.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Kryds og Bolle Drukspil - Sjov og Udfordrende Underholdning til Enhver Fest

Kryds Og Bolle Drukspil - Sjov Og Udfordrende Underholdning Til Enhver Fest

Jeg købte dette kryds og bolle drukspil til en fest med mine venner, og det var en kæmpe succes! Det var virkelig sjovt at spille den klassiske kryds og bolle med en twist. Vi blev alle lidt mere udfordret da vi skulle tage en tår hver gang vi tabte. Desuden var brikkerne i spillet ret store og kraftige, hvilket gjorde det nemt at spille selv når man havde fået lidt for meget at drikke. Jeg kan klart anbefale dette drukspil til enhver fest, hvor man gerne vil have lidt ekstra underholdning og en god aften med vennerne!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Ice Pick Trap drukspil - Perfekt til en sjov aften med vennerne

Ice Pick Trap Drukspil - Perfekt Til En Sjov Aften Med Vennerne

Jeg købte Ice pick trap drukspil til min ven og det var en succes! Det er det perfekte spil til en aften med vennerne, hvor man vil have det sjovt og blive lidt beruset. Spillet er let at sætte op, og kræver ikke særlig meget plads. Jeg var især imponeret over de to små hamre og plastikkruset, som tilføjer et sjovt twist til spillet. Jeg vil helt klart anbefale dette drukspil til alle mine venner, der er på udkig efter en sjov aften med lidt ekstra spænding.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Spin the Bottle - Det sjoveste drukspil til enhver fest eller aften med vennerne

Spin The Bottle - Det Sjoveste Drukspil Til Enhver Fest Eller Aften Med Vennerne

Jeg købte Spin the Bottle drukspil til min venindes fødselsdag, og det var den sjoveste gave nogensinde! Vi havde så meget sjov med at dreje flasken og se, hvem den pegede på. Der er også masser af sjove udfordringer, som får alle til at grine og løfte stemningen. Det er en perfekt gave til en fest eller en aften i med vennerne. Jeg elsker også, at det er en ny og forbedret version af det klassiske spil, som vi alle kender og elsker. Flasken er også super flot og stilfuld, så det ser godt ud på bordet. Kan varmt anbefales til alle, der er klar til en sjov aften!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en sjov og anderledes fest med Bingo drukspillet - den perfekte gaveide til festlige aftener

Oplev En Sjov Og Anderledes Fest Med Bingo Drukspillet - Den Perfekte Gaveide Til Festlige Aftener

Jeg købte Bingo drukspillet til min venindes fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Spillet var virkelig sjovt og fik os alle til at grine og drikke en masse. Det er en perfekt gaveide til festlige aftener og kan virkelig få gang i festen. Jeg elskede detaljen med at omdanne det klassiske bingo spil til et drukspil, og det gjorde det ekstra sjovt og anderledes. Det var også virkelig nemt at spille og alle kunne være med. Jeg vil helt sikkert anbefale Bingo drukspillet til alle, der ønsker en sjov og anderledes gave til deres venner eller familie.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Maki Master sushi maker - Gør det nemt og sjovt at lave sushi hjemme

Maki Master Sushi Maker - Gør Det Nemt Og Sjovt At Lave Sushi Hjemme

Jeg købte Maki Master sushi makeren til min sushi-elskende veninde, og hun var helt vild med den! Hun har altid drømt om at lave sin egen sushi, men har altid følt det var for besværligt. Denne sushi maker gjorde det så nemt og sjovt at lave lækker sushi hjemme. Den har en smart og praktisk design, som gør det nemt at rulle sushi. Derudover kan man justere størrelsen på rullerne, så det passer til ens præference. Nu kan min veninde imponere alle hendes gæster med sine egne hjemmelavede sushi ruller!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere