Gaveide? Hammer Shot Drukspillet - Gør Festen Sjovere Med Dette Underholdende Spil

Gaveide? Hammer Shot Drukspillet - Gør festen sjovere med dette underholdende spil

Hammer Shot Drukspillet - Gør Festen Sjovere Med Dette Underholdende Spil

Ding DING - hvem skal drikke?! Det er simpelthen så sjovt, når man samles med vennerne og skal dyste om at ramme klokken først. Det kræver lidt fingerfærdighed og god timing, men når man først får det til, bliver det utroligt tilfredsstillende at høre klokken ringe og se ens venner tage slurke af deres drikkevarer. Hammer Shot Drukspillet er virkelig et sjovt og underholdende spil, der er perfekt til en festlig aften med vennerne.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Spin a Shot - Drikkespil der garanterer en festlig og underholdende aften med vennerne

Spin A Shot - Drikkespil Der Garanterer En Festlig Og Underholdende Aften Med Vennerne

Jeg har netop købt Spin a Shot drikkespillet til en vennefest, og det var en kæmpe succes! Det er virkelig nemt at sætte op, og det følger med et lille shotglas og en drejeskive, som er simpel at bruge. Vi fyldte glassene op med vores yndlings spiritus og lod spillet begynde. Det var super sjovt at se, hvem der skulle drikke hvilket shot, og det var en fantastisk icebreaker til nye bekendtskaber. Jeg kan varmt anbefale Spin a Shot, hvis du vil have en festlig og underholdende aften med vennerne!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Shot Spinner - Nemt og sjovt drukspil til enhver fest

Shot Spinner - Nemt Og Sjovt Drukspil Til Enhver Fest

Jeg købte Shot Spinner drukspillet til en fest i weekenden, og det var en kæmpe succes! Det var super nemt at sætte op, og alle deltagere kunne være med. Der var ingen kedelige regler eller komplekse instruktioner at følge - det eneste man skulle kunne var at slå til pilen og håbe på, at den ikke pegede på en selv. Glassene var af god kvalitet og spillet var sjovt og underholdende hele aftenen lang. Jeg kan helt klart anbefale Shot Spinner drukspillet til alle, der søger sjove og nemme drukspil til deres næste fest.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Den bidende haj - Et underholdende spil for hele familien

Den Bidende Haj - Et Underholdende Spil For Hele Familien

Jeg købte Den bidende haj spillet til min lillebrors fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Hele familien var samlet omkring bordet, og vi grinede og heppede på hinanden, mens vi kæmpede om at undgå at få fingrene bidt af hajen. Spillet er virkelig enkelt at forstå og sjovt for alle aldre. Hajen ser virkelig farlig ud, men det gør bare spillet endnu mere spændende! Jeg kan virkelig anbefale dette spil til alle, der leder efter en sjov og underholdende gaveide til familie eller venner.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Sjovt bowling kastespil til familien i haven - nemt at sætte op og udfordrende at spille

Sjovt Bowling Kastespil Til Familien I Haven - Nemt At Sætte Op Og Udfordrende At Spille

Jeg købte det sjove bowling kastespil til min families have, og vi har allerede haft så mange sjove timer med det! Det var super let at sætte op, og spille-reglerne er virkelig enkle, så vores børn kunne også deltage uden problemer. Jeg elskede de fem forskellige kegler, som er suspendere i spillets stativ, da de giver en variation og gør det mere udfordrende. Vi har haft så meget sjovt med dette spil, og jeg kan varmt anbefale det til enhver familie, der leder efter en sjov måde at tilbringe tid sammen på i deres have!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Mystisk 8 Ball - det sjove og anderledes spil til enhver anledning

Mystisk 8 Ball - Det Sjove Og Anderledes Spil Til Enhver Anledning

Jeg er så glad for at have købt Mystisk 8 Ball som gave til min bedste ven. Det er den perfekte gave til nogen, der elsker at stille spørgsmål og have det sjovt. Jeg elsker, hvor sjovt og besynderligt svarene kan være, og det giver virkelig en god l laugh. Det er også super nemt at bruge og en god størrelse til at tage med dig overalt. Jeg vil helt klart anbefale Mystisk 8 Ball til enhver, der ønsker et sjovt og anderledes spil at lege med.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Ice Pick Trap drukspil - Perfekt til en sjov aften med vennerne

Ice Pick Trap Drukspil - Perfekt Til En Sjov Aften Med Vennerne

Jeg købte Ice pick trap drukspil til min ven og det var en succes! Det er det perfekte spil til en aften med vennerne, hvor man vil have det sjovt og blive lidt beruset. Spillet er let at sætte op, og kræver ikke særlig meget plads. Jeg var især imponeret over de to små hamre og plastikkruset, som tilføjer et sjovt twist til spillet. Jeg vil helt klart anbefale dette drukspil til alle mine venner, der er på udkig efter en sjov aften med lidt ekstra spænding.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en sjov og anderledes fest med Bingo drukspillet - den perfekte gaveide til festlige aftener

Oplev En Sjov Og Anderledes Fest Med Bingo Drukspillet - Den Perfekte Gaveide Til Festlige Aftener

Jeg købte Bingo drukspillet til min venindes fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Spillet var virkelig sjovt og fik os alle til at grine og drikke en masse. Det er en perfekt gaveide til festlige aftener og kan virkelig få gang i festen. Jeg elskede detaljen med at omdanne det klassiske bingo spil til et drukspil, og det gjorde det ekstra sjovt og anderledes. Det var også virkelig nemt at spille og alle kunne være med. Jeg vil helt sikkert anbefale Bingo drukspillet til alle, der ønsker en sjov og anderledes gave til deres venner eller familie.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Basketball drikkespillet - den perfekte gave til basketballfans

Basketball Drikkespillet - Den Perfekte Gave Til Basketballfans

Jeg købte Basketball drikkespillet til min ven, der er en stor basketballfan, og det var en stor succes! Spillet er super sjovt og udfordrende. Det kræver virkelig, at man fokuserer og har styr på sine motoriske evner, mens man nyder et godt glas. Det er også en sjov måde at tilbringe aftenen sammen med vennerne på. Vi havde en fantastisk tid og havde det sjovt med at udfordre hinanden til at gøre forskellige ting, når man rammer kurven eller misser. Jeg kan varmt anbefale Basketball drikkespillet til alle, der er på udkig efter en sjov og anderledes gave til en ven eller familie medlem!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Kanjam Mini Frisbee spil - Perfekt til sjov konkurrence med venner og familie

Kanjam Mini Frisbee Spil - Perfekt Til Sjov Konkurrence Med Venner Og Familie

Jeg købte Kanjam Mini Frisbee spil som en gave til min ven, og det var en stor succes! Spillet er den perfekte størrelse til at spille i stuen eller på terrassen, og det var virkelig sjovt at konkurrere mod hinanden. Det er også nemt at opbevare og tage med på farten til stranden eller picnicen. Jeg vil helt klart anbefale dette spil til alle, der elsker at have det sjovt og konkurrere med venner og familie!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Skab fest og sjove minder med Shot Ball drukspil - den perfekte gave til vennerne

Skab Fest Og Sjove Minder Med Shot Ball Drukspil - Den Perfekte Gave Til Vennerne

Jeg kan varmt anbefale Shot Ball drukspil til alle, der er på udkig efter en sjov og underholdende gave til vennerne eller familien. Dette spil er virkelig let at sætte op og spille - alt man skal gøre er at kaste en bold ind i et af hullerne på spillepladen, og så kan de sjove udfordringer begynde! Jeg nød især at se mine venner blive udfordret til at synge Happy Birthday på en underlig måde eller at ringe til deres ex-kærester midt om natten (ups!). Det er virkelig en god måde at få gang i festen på og skabe nogle morsomme minder. Kort sagt, Shot Ball drukspil er en fantastisk gaveide til alle, der elsker at have det sjovt og nyde en festlig aften sammen!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere