Gaveide? Oplev En Social Og Anderledes Dag Med Madlavning Hos Cph Cooking Class

Gaveide? Oplev en social og anderledes dag med madlavning hos CPH Cooking Class

Oplev En Social Og Anderledes Dag Med Madlavning Hos Cph Cooking Class

Jeg har lige deltaget i Food Friends hos CPH Cooking Class, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! Det var en sjov og hyggelig dag, hvor jeg mødte en masse nye mennesker fra alle aldre og fra forskellige dele af verden. Vi lavede mad sammen og delte vores madkundskaber og historier, mens vi nød hinandens selskab. Det var virkelig en god måde at lære noget nyt og samtidig have det sjovt på. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at opleve noget anderledes og socialt i København!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Oplev et sødt eventyr på macaronkursus hos CPH Cooking Class

Oplev Et Sødt Eventyr På Macaronkursus Hos Cph Cooking Class

Jeg har netop været på et fantastisk macaronkursus hos CPH Cooking Class, og det var virkelig en sød oplevelse! Instruktøren var super dygtig og tog os igennem alle trinene for at lave perfekte macarons, og vi fik endda lov til at prøve det selv. Det var virkelig sjovt at se, hvordan mine macarons gradvist voksede i størrelse og blev mere og mere perfekte, og jeg følte mig virkelig som en pro til sidst. Atmosfæren i lokalet var også rigtig hyggelig, og det var skønt at have en eftermiddag, hvor jeg bare kunne slappe af og være kreativ. Kan helt klart anbefale dette kursus til alle, der vil lære at lave lækre macarons!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? CPH Cooking Class bagekursus - Lær at bage det perfekte brød

Cph Cooking Class Bagekursus - Lær At Bage Det Perfekte Brød

Jeg var på bagekursus hos CPH Cooking Class, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Jeg har altid elsket duften og smagen af friskbagt brød, men har aldrig været særlig god til at bage det selv. På kurset lærte jeg dog alle de grundlæggende teknikker bag det perfekte brød, og nu kan jeg endelig bage det selv! Det var virkelig sjovt at prøve at arbejde med dejen og se den udvikle sig over tid, indtil den endelig blev til et lækkert brød. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der elsker at bage, eller som bare gerne vil lære at bage det perfekte brød. Det er en sjov og anderledes gaveide til en ven eller et familiemedlem, som også vil nyde at lære om danske klassikere.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? CPH Cooking Class lærte mig at trylle vegetarisk mad på bordet - en fantastisk oplevelse

Cph Cooking Class Lærte Mig At Trylle Vegetarisk Mad På Bordet - En Fantastisk Oplevelse

Jeg var så heldig at deltage i en vegetarisk madlavningsklasse hos CPH Cooking Class, og det var en fantastisk oplevelse! Instruktøren var super engageret og formåede virkelig at lære os nogle nye tricks og sammensætninger af grøntsager, som jeg aldrig havde prøvet før. Det var en virkelig sjov og hyggelig dag, og jeg følte mig så inspireret til at lave mere vegetarisk mad derhjemme. Jeg vil helt klart anbefale den her klasse til alle, der gerne vil have en grønnere og mere spændende hverdag i køkkenet!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? En sjov og hyggelig kokkeskole med brunch klassikere på CPH Cooking Class.

En Sjov Og Hyggelig Kokkeskole Med Brunch Klassikere På Cph Cooking Class.

Jeg købte en kokkeskole med brunch klassikere til min bedste veninde og jeg på CPH Cooking Class, og det var simpelthen så sjovt og hyggeligt! Instruktøren var super dygtig og havde masser af sjove tips og tricks til at lave den perfekte brunch. Vi lærte at lave alt fra eggs benedict til hjemmelavet granola, og det bedste af det hele var, at vi efterfølgende kunne nyde vores lækre mad i selskab med de andre deltagere. Det var en fantastisk måde at tilbringe en lørdag formiddag på, og jeg vil helt sikkert anbefale det til alle, der elsker madlavning og hygge!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en sjov og anderledes fest med Bingo drukspillet - den perfekte gaveide til festlige aftener

Oplev En Sjov Og Anderledes Fest Med Bingo Drukspillet - Den Perfekte Gaveide Til Festlige Aftener

Jeg købte Bingo drukspillet til min venindes fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Spillet var virkelig sjovt og fik os alle til at grine og drikke en masse. Det er en perfekt gaveide til festlige aftener og kan virkelig få gang i festen. Jeg elskede detaljen med at omdanne det klassiske bingo spil til et drukspil, og det gjorde det ekstra sjovt og anderledes. Det var også virkelig nemt at spille og alle kunne være med. Jeg vil helt sikkert anbefale Bingo drukspillet til alle, der ønsker en sjov og anderledes gave til deres venner eller familie.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev den smukke danske natur på nært hold med et naturophold hos Vesterlandet

Oplev Den Smukke Danske Natur På Nært Hold Med Et Naturophold Hos Vesterlandet

Jeg har lige købt et naturophold hos Vesterlandet til min familie, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Vi fik lov til at opleve den smukke danske natur på nært hold og slappe helt af i hyggelige omgivelser. Vores værelse var super lækkert og havde en dejlig udsigt over landskabet. Personalet var utrolig servicemindede og gjorde alt for at gøre vores ophold så behageligt som muligt. Vi nød virkelig vores tid i Nordjylland og kan kun varmt anbefale et naturophold hos Vesterlandet til alle, der trænger til en pause fra hverdagens stress og jag.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en verden af kreativitet med Tinnetgaards botaniske workshop i limteknik

Oplev En Verden Af Kreativitet Med Tinnetgaards Botaniske Workshop I Limteknik

Jeg deltog i en workshop i limteknik på Tinnetgaard, og det var en fantastisk oplevelse! Vi lærte at lave de mest fantastiske botaniske kreationer af materialer fra naturen. Vi fik masser af teori og praktiske øvelser, der gjorde os i stand til at skabe vores egne unikke værker. Udover at lære noget nyt og sjovt, var det også en super hyggelig dag i smukke omgivelser. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der elsker at være kreative og samtidig vil lære noget nyt og spændende. Læs mere på Tinnetgaards hjemmeside, du vil ikke fortryde det!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev chokoladens verden på en anderledes måde med Social Foodies chokoladekursus

Oplev Chokoladens Verden På En Anderledes Måde Med Social Foodies Chokoladekursus

Jeg vil helt klart anbefale et chokoladekursus hos Social Foodies som den perfekte gave til både chokolade-elskere og dem, der blot søger en sjov og anderledes oplevelse! Udover at lære at lave lækre chokolade-varianter, får man også en historisk og kulturel oplevelse. Kurset er både underholdende og lærerigt, og det er virkelig en unik og sanselig tur gennem chokoladens verden. Jeg ville give dette kursus to tomler op!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Kanalrundfart i København med Stromma - En oplevelse udover det sædvanlige

Kanalrundfart I København Med Stromma - En Oplevelse Udover Det Sædvanlige

Jeg har netop været på kanalrundfart i København med Stromma, og det var en fantastisk oplevelse! Det var sjovt at se byens kendte seværdigheder fra en helt anden vinkel, og guiden var både underholdende og informativ. Jeg lærte en masse interessante historier om København, mens jeg nød den smukke udsigt og tog en masse fantastiske billeder. Jeg vil helt sikkert anbefale denne gaveide til venner og familie, der gerne vil se byen på en anderledes måde.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en fantastisk brunchoplevelse hos Café Fleuri i Odense

Oplev En Fantastisk Brunchoplevelse Hos Café Fleuri I Odense

Jeg kan varmt anbefale at tage på brunch hos Café Fleuri! Jeg var der sammen med min veninde, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Udover den lækre mad, som bestod af alt fra scrambled eggs til friskbagte croissanter, var stemningen virkelig hyggelig og afslappet. Vi kunne sidde og nyde vores mad i timevis, mens vi nød synet af Odenses pulserende byliv, der gik forbi udenfor. Og så var betjeningen også bare rigtig sød og imødekommende. Alt i alt en skøn oplevelse, som jeg helt sikkert vil gentage!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere