Gaveide? Unik Romantisk Ferieoplevelse I Trætoppene På Thorseng Nature Resort Med Tree Tent Ophold

Gaveide? Unik romantisk ferieoplevelse i trætoppene på Thorseng Nature Resort med Tree Tent ophold

Unik Romantisk Ferieoplevelse I Trætoppene På Thorseng Nature Resort Med Tree Tent Ophold

Jeg købte en Tree Tent ophold hos Thorseng Nature Resort til min mand og jeg som en romantisk ferie og vi blev ikke skuffede! Det var en helt unik oplevelse at sove i et telt, der var hængt op i træerne, og det var endnu bedre at vide, at vi kunne nyde økologisk all-inclusive forplejning. Maden var så lækker og frisk, at jeg stadig drømmer om det! Jeg var også vild med de smukke og rolige naturskønne omgivelser, og vi nød at tage lange ture og kigge på dyr og planter i det Sydfynske Øhav. Hvis du vil have en sjov og anderledes ferie, som du aldrig vil glemme, skal du bestemt overveje at booke et Tree Tent ophold hos Thorseng Nature Resort.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Thorséng Nature Resort - den ultimative luksus glamping oplevelse med økologisk forplejning og wellness

Thorséng Nature Resort - Den Ultimative Luksus Glamping Oplevelse Med økologisk Forplejning Og Wellness

Jeg har lige haft fornøjelsen af at besøge Thorséng Nature Resort til en wellness glamping-weekend, og wow! Det var en fantastisk oplevelse! Først og fremmest vil jeg fremhæve, hvor smukke og rolige omgivelserne er - du føler virkelig, at du er væk fra det hele og kan koble helt af. Luksusteltene er også utroligt dejlige og komfortable, og jeg var så imponeret over den økologiske all-inclusive forplejning - maden var simpelthen lækkert! Alt i alt en helt perfekt gaveide til nogen, der har brug for en lille getaway og lidt selvforkælelse. Jeg kan kun anbefale at booke en wellness glamping-weekend på Thorséng!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Overnat i et svævende telt og oplev naturens skønhed hos Thorséng Nature Resort

Overnat I Et Svævende Telt Og Oplev Naturens Skønhed Hos Thorséng Nature Resort

Jeg købte en overnatning i et svævende telt hos Thorséng Nature Resort til min bedste venindes fødselsdag, og det var en fantastisk oplevelse! Det var som at være i ens eget lille rumskib, men med en spektakulær udsigt over den smukke natur omkring os. Teltet var super hyggeligt og havde alt, hvad vi havde brug for til en behagelig overnatning. Personalet på resortet var også utroligt venlige og hjælpsomme, hvilket gjorde vores besøg endnu mere behageligt. Jeg kan varmt anbefale at prøve denne unikke oplevelse, det er virkelig noget ud over det sædvanlige!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Glamping i luksuriøse omgivelser - Oplev Thorséng Nature Resort som aldrig før

Glamping I Luksuriøse Omgivelser - Oplev Thorséng Nature Resort Som Aldrig Før

Jeg har netop haft den mest fantastiske weekend på Thorséng Nature Resort! Jeg har aldrig været på glamping før, men det var virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores telt var så luksuriøst indrettet med en rigtig seng, stearinlys og bløde tæpper - det føltes næsten som at være på et femstjernet hotel! Men det bedste ved opholdet var atmosfæren og omgivelserne. Vi var omgivet af skov og natur, og der var så stille og fredeligt. Jeg føler mig totalt afslappet og frisk efter at have tilbragt tid på Thorséng, og jeg vil helt sikkert vende tilbage!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik og mindeværdig gave: Ophold i trætophytte hos Slower Place

Unik Og Mindeværdig Gave: Ophold I Trætophytte Hos Slower Place

Jeg vil helt klart anbefale et ophold i trætophytten hos Slower Place til alle mine venner og familie! Det var en helt fantastisk oplevelse at vågne op midt i naturen og høre fuglene synge og bladene rasle i vinden. Træet var mere end 200 år gammelt(!), og det var helt vildt at tænke på, at vi var så højt oppe i det. Vi fik både middag og morgenmad under vores ophold, og maden var virkelig lækker og veltillavet. Der var også en masse andre sjove aktiviteter og ting at udforske i området. Alt i alt en virkelig unik og mindeværdig gaveide - tak Slower Place!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik og uforglemmelig oplevelse: Kajaktur med Nicus Nature i Svendborg

Unik Og Uforglemmelig Oplevelse: Kajaktur Med Nicus Nature I Svendborg

Jeg kan varmt anbefale en kajaktur med Nicus Nature i Svendborg til alle naturelskere og eventyrlystne sjæle. Jeg havde en fantastisk dag på vandet, hvor jeg blev guidet igennem det smukke Sydfynske Øhav. Min guide var utrolig dygtig og vidste alt om området, hvilket gjorde min oplevelse endnu bedre. Frokosten var også helt i top og sørget for, at jeg havde energi til resten af dagen. Jeg fik virkelig set og oplevet området på en helt ny måde, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage og prøve det igen. Tak Nicus Nature for en uforglemmelig dag!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Skrøbelev Gods - En romantisk og autentisk getaway

Skrøbelev Gods - En Romantisk Og Autentisk Getaway

Jeg gav min kæreste en overraskelse med et romantisk ophold på Skrøbelev Gods, og det var helt fantastisk! Omgivelserne var simpelthen betagende, og atmosfæren på godset var så autentisk og charmerende. Vi fik virkelig muligheden for at slappe af og nyde hinandens selskab. Personalet var utroligt imødekommende og gjorde vores ophold endnu mere behageligt. Vi kunne virkelig godt lide, at der var så meget historie og karakter i alle detaljer på godset. Vi kan helt klart anbefale Skrøbelev Gods til alle, der ønsker en romantisk og autentisk getaway.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Historisk ophold på Nørre Vosborg med 3-retters middag i Restaurant Classique er en unik og mindeværdig gaveoplevelse.

Historisk Ophold På Nørre Vosborg Med 3-retters Middag I Restaurant Classique Er En Unik Og Mindeværdig Gaveoplevelse.

Jeg kan ikke personligt prøve dette historiske ophold på Nørre Vosborg, men jeg kan ikke vente med at anbefale det til mine venner og familie. Det lyder som en unik og mindeværdig gave, og tænk på alle de fantastiske Instagram-billeder, man kan tage på denne gamle herregård! Derudover er jeg sikker på, at den 3-retters middag i Restaurant Classique vil være lækkert. Jeg er sikker på, at dette historiske ophold på Nørre Vosborg vil være en hit som gave, og jeg håber, at jeg kan give en til en af mine kære i fremtiden.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Whisky ophold på Hotel Skjern & Stuen Th - En uforglemmelig og unik gaveide

Whisky Ophold På Hotel Skjern & Stuen Th - En Uforglemmelig Og Unik Gaveide

Jeg købte dette whisky ophold som en gave til min far og jeg tror, det var det bedste køb, jeg nogensinde har gjort! Han elskede absolut den fantastiske whisky-smagning med Stauning Whisky og var imponeret over den lækre aftensmad og morgenmad, der blev serveret på Hotel Skjern & Stuen Th. Personalet på hotellet var utrolig venligt og hjælpsomt, og de sørger virkelig for at gøre dit ophold til en uforglemmelig oplevelse. Hvis du vil give en gave, der skiller sig ud og er både sjov og unik, så er dette whisky ophold absolut den perfekte gaveide!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Romantisk ophold på Jørgensens Hotel

Romantisk Ophold På Jørgensens Hotel

Jeg vil varmt anbefale det romantiske ophold på Jørgensens Hotel. Min partner og jeg havde en fantastisk tid på dette hyggelige hotel i Horsens. Værelset var rummeligt og velindrettet, og maden var simpelthen lækker! Vi nød vores 3-retters sæsonmenu og den overdådige morgenbuffet med friskbrygget kaffe og et stort udvalg af lækkerier. Personalet var desuden meget venlige og imødekommende, hvilket gjorde opholdet ekstra særligt. Vi vil helt sikkert vende tilbage til Jørgensens Hotel igen og kan varmt anbefale det til enhver, der har brug for en romantisk og afslappende getaway.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik og lærerig vin- & ostesmagning hos O.M. Nielsen

Unik Og Lærerig Vin- & Ostesmagning Hos O.m. Nielsen

Jeg købte en vin- & ostesmagning hos O.M. Nielsen som en gave til min bedste veninde, og det var en fantastisk oplevelse! Vi blev budt velkommen af vores dygtige og sjove guide, som tog os med på en smagsrejse igennem forskellige vine og oste. Det var utrolig spændende at lære om, hvordan de forskellige smagsnuancer kunne komplementere hinanden, og vi var begge helt fyldt op med ny viden efter arrangementet. Jeg kan varmt anbefale denne gaveide til alle, der elsker vin og ost - det er virkelig en unik og lærerig oplevelse!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere