Gaveide? Thorséng Nature Resort - Den Ultimative Luksus Glamping Oplevelse Med økologisk Forplejning Og Wellness

Gaveide? Thorséng Nature Resort - den ultimative luksus glamping oplevelse med økologisk forplejning og wellness

Thorséng Nature Resort - Den Ultimative Luksus Glamping Oplevelse Med økologisk Forplejning Og Wellness

Jeg har lige haft fornøjelsen af at besøge Thorséng Nature Resort til en wellness glamping-weekend, og wow! Det var en fantastisk oplevelse! Først og fremmest vil jeg fremhæve, hvor smukke og rolige omgivelserne er - du føler virkelig, at du er væk fra det hele og kan koble helt af. Luksusteltene er også utroligt dejlige og komfortable, og jeg var så imponeret over den økologiske all-inclusive forplejning - maden var simpelthen lækkert! Alt i alt en helt perfekt gaveide til nogen, der har brug for en lille getaway og lidt selvforkælelse. Jeg kan kun anbefale at booke en wellness glamping-weekend på Thorséng!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Overnat i et svævende telt og oplev naturens skønhed hos Thorséng Nature Resort

Overnat I Et Svævende Telt Og Oplev Naturens Skønhed Hos Thorséng Nature Resort

Jeg købte en overnatning i et svævende telt hos Thorséng Nature Resort til min bedste venindes fødselsdag, og det var en fantastisk oplevelse! Det var som at være i ens eget lille rumskib, men med en spektakulær udsigt over den smukke natur omkring os. Teltet var super hyggeligt og havde alt, hvad vi havde brug for til en behagelig overnatning. Personalet på resortet var også utroligt venlige og hjælpsomme, hvilket gjorde vores besøg endnu mere behageligt. Jeg kan varmt anbefale at prøve denne unikke oplevelse, det er virkelig noget ud over det sædvanlige!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik romantisk ferieoplevelse i trætoppene på Thorseng Nature Resort med Tree Tent ophold

Unik Romantisk Ferieoplevelse I Trætoppene På Thorseng Nature Resort Med Tree Tent Ophold

Jeg købte en Tree Tent ophold hos Thorseng Nature Resort til min mand og jeg som en romantisk ferie og vi blev ikke skuffede! Det var en helt unik oplevelse at sove i et telt, der var hængt op i træerne, og det var endnu bedre at vide, at vi kunne nyde økologisk all-inclusive forplejning. Maden var så lækker og frisk, at jeg stadig drømmer om det! Jeg var også vild med de smukke og rolige naturskønne omgivelser, og vi nød at tage lange ture og kigge på dyr og planter i det Sydfynske Øhav. Hvis du vil have en sjov og anderledes ferie, som du aldrig vil glemme, skal du bestemt overveje at booke et Tree Tent ophold hos Thorseng Nature Resort.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik og uforglemmelig oplevelse: Kajaktur med Nicus Nature i Svendborg

Unik Og Uforglemmelig Oplevelse: Kajaktur Med Nicus Nature I Svendborg

Jeg kan varmt anbefale en kajaktur med Nicus Nature i Svendborg til alle naturelskere og eventyrlystne sjæle. Jeg havde en fantastisk dag på vandet, hvor jeg blev guidet igennem det smukke Sydfynske Øhav. Min guide var utrolig dygtig og vidste alt om området, hvilket gjorde min oplevelse endnu bedre. Frokosten var også helt i top og sørget for, at jeg havde energi til resten af dagen. Jeg fik virkelig set og oplevet området på en helt ny måde, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage og prøve det igen. Tak Nicus Nature for en uforglemmelig dag!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Glamping i luksuriøse omgivelser - Oplev Thorséng Nature Resort som aldrig før

Glamping I Luksuriøse Omgivelser - Oplev Thorséng Nature Resort Som Aldrig Før

Jeg har netop haft den mest fantastiske weekend på Thorséng Nature Resort! Jeg har aldrig været på glamping før, men det var virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores telt var så luksuriøst indrettet med en rigtig seng, stearinlys og bløde tæpper - det føltes næsten som at være på et femstjernet hotel! Men det bedste ved opholdet var atmosfæren og omgivelserne. Vi var omgivet af skov og natur, og der var så stille og fredeligt. Jeg føler mig totalt afslappet og frisk efter at have tilbragt tid på Thorséng, og jeg vil helt sikkert vende tilbage!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? F-16 SIM: Oplev at være jagerpilot for en dag

F-16 Sim: Oplev At Være Jagerpilot For En Dag

Jeg købte en F-16 jagerpilot for en dag oplevelse hos F-16 SIM, og det var helt fantastisk! Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne, da jeg trådte ind i cockpittet, det var så autentisk! Instruktøren var super dygtig og gav mig en grundig briefing omkring flyets funktioner, før jeg begyndte min mission i simulator. Det var utroligt sjovt at prøve at flyve og skyde missiler afsted, og jeg følte mig virkelig som en rigtig jagerpilot! Denne oplevelse er helt perfekt som gave til venner eller familie, der er interesseret i flyvning og eventyr. Jeg kan helt klart anbefale det til alle!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Delfinsafari og RIB-bådtur med Nicus Nature - en eventyrlig oplevelse i Svendborgsund

Delfinsafari Og Rib-bådtur Med Nicus Nature - En Eventyrlig Oplevelse I Svendborgsund

Jeg købte en delfinsafari og RIB-bådtur med Nicus Nature i Svendborgsund, og det var den vildeste oplevelse nogensinde! Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke havde set delfiner i Danmark før, men da jeg først så dem, kunne jeg ikke få nok. De svømmede og legede omkring båden, og det var fantastisk at se dem i deres naturlige element. RIB-båden var også super sjov at køre i - den var hurtig og adrenalinfyldt, og det var virkelig en unik måde at se Svendborgsund på. Jeg vil helt sikkert anbefale denne tur til alle, der søger en spændende og anderledes oplevelse!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Intro keramik- og drejekursus hos Kattholt - En fantastisk oplevelse med skønne instruktører og lækker frokost

Intro Keramik- Og Drejekursus Hos Kattholt - En Fantastisk Oplevelse Med Skønne Instruktører Og Lækker Frokost

Jeg vil varmt anbefale Intro keramik- og drejekurset hos Kattholt til alle mine venner og familie! Jeg havde en fantastisk oplevelse med at lære om keramikkens verden og forme mit eget krus. Instruktøren var så sød og tålmodig, og hun gav os virkelig en grundig introduktion til alle trinene i keramikproduktionen. Og frokosten var helt fantastisk! Friske råvarer og lækre retter, der virkelig var prikken over i'et på en allerede fantastisk dag. Det her er den perfekte gaveidé til alle, der elsker at prøve noget nyt og kreativt!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? RIB Tur på Øresund med 110 km/t - en fantastisk og adrenalinfyldt oplevelse

Rib Tur På Øresund Med 110 Km/t - En Fantastisk Og Adrenalinfyldt Oplevelse

Jeg købte en RIB Tur på Øresund til min venindes fødselsdag, og det var helt fantastisk! At suse hen over vandet med 110 km/t var en sjov og adrenalinfyldt oplevelse, og det var virkelig fedt at se alle de spændende seværdigheder som søforter og vindmøller fra vandet. Guiden var super professionel og sørgede for, at vi havde en sikker tur, samtidig med at han gav os masser af information og underholdning undervejs. Alt i alt var det en perfekt gave til en, der elsker fart og spænding, og jeg vil helt sikkert overveje at købe en RIB Tur igen i fremtiden. Kan varmt anbefales!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Lad Marienlyst Strandhotel tage dig med på en kulinarisk drømmerejse med deres lækre 3-retters middag på Restaurant Isabell

Lad Marienlyst Strandhotel Tage Dig Med På En Kulinarisk Drømmerejse Med Deres Lækre 3-retters Middag På Restaurant Isabell

Jeg har netop haft den mest fantastiske oplevelse på Marienlyst Strandhotel! Den lækre 3-retters middag på den nye restaurant, Restaurant Isabell, var simpelthen en kulinarisk drøm, og jeg er allerede begyndt at planlægge min næste middag der. Maden var frisk, velsmagende og vidunderligt præsenteret på tallerkenen. Men det var ikke kun maden, der gjorde dette sted til noget helt særligt. Udsigten over vandet var absolut betagende, og jeg kunne have siddet der hele natten og bare nydt synet. Jeg overnattede også på hotellet, og værelset var smagfuldt indrettet og yderst komfortabelt. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale Marienlyst Strandhotel til alle, der søger en uforglemmelig aften i smukke omgivelser!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Mai-Events RIB-båd gav mig en fantastisk LOTR-oplevelse i Aarhusbugten

Mai-events Rib-båd Gav Mig En Fantastisk Lotr-oplevelse I Aarhusbugten

Jeg har lige haft den vildeste oplevelse med Mai-Event's fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd! Det var en helt unik måde at opleve historien på, mens vi susede rundt i Aarhusbugten. Vores guide var en ægte LOTR-nørd og hans passion skinnede igennem i hans fortællinger. Jeg var helt opslugt og følte næsten, at jeg selv var med i Frodos rejse mod Mordor. Båden var også super sjov at blive kørt rundt i, og det var en fed bonus at få en pause på vandet midt i byen. Kan varmt anbefale denne oplevelse til alle Lord of The Rings fans og eventyrere derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere