Gaveide? Oplev En Verden Af Kreativitet Med Tinnetgaards Botaniske Workshop I Limteknik

Gaveide? Oplev en verden af kreativitet med Tinnetgaards botaniske workshop i limteknik

Oplev En Verden Af Kreativitet Med Tinnetgaards Botaniske Workshop I Limteknik

Jeg deltog i en workshop i limteknik på Tinnetgaard, og det var en fantastisk oplevelse! Vi lærte at lave de mest fantastiske botaniske kreationer af materialer fra naturen. Vi fik masser af teori og praktiske øvelser, der gjorde os i stand til at skabe vores egne unikke værker. Udover at lære noget nyt og sjovt, var det også en super hyggelig dag i smukke omgivelser. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der elsker at være kreative og samtidig vil lære noget nyt og spændende. Læs mere på Tinnetgaards hjemmeside, du vil ikke fortryde det!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt anmeldelser af gaveideer der også kunne være interessante
Gaveide? Oplev en social og anderledes dag med madlavning hos CPH Cooking Class

Oplev En Social Og Anderledes Dag Med Madlavning Hos Cph Cooking Class

Jeg har lige deltaget i Food Friends hos CPH Cooking Class, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! Det var en sjov og hyggelig dag, hvor jeg mødte en masse nye mennesker fra alle aldre og fra forskellige dele af verden. Vi lavede mad sammen og delte vores madkundskaber og historier, mens vi nød hinandens selskab. Det var virkelig en god måde at lære noget nyt og samtidig have det sjovt på. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at opleve noget anderledes og socialt i København!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev sjov og udfordring på vandet med SUP-kursus inkl. Frozen Palm Tree-design

Oplev Sjov Og Udfordring På Vandet Med Sup-kursus Inkl. Frozen Palm Tree-design

Jeg købte SUP-kurset med Frozen Palm Tree til min venindes fødselsdag, og det var helt fantastisk! Vi havde en sjov dag på vandet, hvor vi virkelig fik udfordret vores balance og dygtiggjort os i SUP Surf. Instruktøren var super dygtig og hjalp os med alle vores spørgsmål. Det var også virkelig sjovt at prøve noget nyt og anderledes, og vi følte os virkelig seje, da vi stod på boardet og surfede ind mod kysten. Jeg kan varmt anbefale dette gavekort til alle, der vil prøve en ny og sjov oplevelse sammen med venner eller familie.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev et sødt eventyr på macaronkursus hos CPH Cooking Class

Oplev Et Sødt Eventyr På Macaronkursus Hos Cph Cooking Class

Jeg har netop været på et fantastisk macaronkursus hos CPH Cooking Class, og det var virkelig en sød oplevelse! Instruktøren var super dygtig og tog os igennem alle trinene for at lave perfekte macarons, og vi fik endda lov til at prøve det selv. Det var virkelig sjovt at se, hvordan mine macarons gradvist voksede i størrelse og blev mere og mere perfekte, og jeg følte mig virkelig som en pro til sidst. Atmosfæren i lokalet var også rigtig hyggelig, og det var skønt at have en eftermiddag, hvor jeg bare kunne slappe af og være kreativ. Kan helt klart anbefale dette kursus til alle, der vil lære at lave lækre macarons!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Skab dine egne lækre læderprodukter med Simpelt Håndværks workshop

Skab Dine Egne Lækre Læderprodukter Med Simpelt Håndværks Workshop

Jeg kan slet ikke få armene ned efter min læderworkshop hos Simpelt Håndværk! Det var en fantastisk oplevelse at lære alle teknikkerne til at skabe mine egne lækre læderprodukter. Instruktøren var utroligt dygtig og tålmodig, og jeg følte mig virkelig godt taget imod. Det var så sjovt at se mine egne ideer tage form og blive til virkelighed i læder. Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der gerne vil prøve kræfter med læderarbejde, og jeg vil helt sikkert selv vende tilbage for at lære endnu mere. Tak til Simpelt Håndværk for en fantastisk dag!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev autentisk fransk gourmetmad hos Bistro Cocorico - en oplevelse værd at gentage

Oplev Autentisk Fransk Gourmetmad Hos Bistro Cocorico - En Oplevelse Værd At Gentage

Jeg vil helt klart anbefale en tur til Bistro Cocorico! Jeg prøvede deres 3-retters menu og blev positivt overrasket over, hvor velsmagende og autentisk fransk maden var. Jeg kunne virkelig smage kærligheden og omsorgen i hver eneste ret. Det var også en hyggelig oplevelse at sidde i bistroens charmerende og afslappende atmosfære. Jeg vil helt sikkert besøge Bistro Cocorico igen og prøve deres brunch, der ser lige så lækker ud som deres middagsmenu.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en uforglemmelig ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet

Oplev En Uforglemmelig ølsmagning Hos Wintercoat Bryggeriet

Jeg har netop deltaget i en uforglemmelig ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet, og jeg kan ikke anbefale det nok til øl-elskere! Fra det øjeblik vi ankom, blev vi budt velkommen af en venlig og kyndig brygger og guidet gennem en række udsøgte ølsmagninger, der alle var godt afbalancerede og havde deres eget unikke præg. Jeg elskede virkelig den afslappede og sjove atmosfære, og det var fantastisk at lære mere om alle de forskellige øltyper. Jeg vil helt sikkert komme tilbage til Wintercoat bryggeriet igen og igen!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Unik og lærerig vin- & ostesmagning hos O.M. Nielsen

Unik Og Lærerig Vin- & Ostesmagning Hos O.m. Nielsen

Jeg købte en vin- & ostesmagning hos O.M. Nielsen som en gave til min bedste veninde, og det var en fantastisk oplevelse! Vi blev budt velkommen af vores dygtige og sjove guide, som tog os med på en smagsrejse igennem forskellige vine og oste. Det var utrolig spændende at lære om, hvordan de forskellige smagsnuancer kunne komplementere hinanden, og vi var begge helt fyldt op med ny viden efter arrangementet. Jeg kan varmt anbefale denne gaveide til alle, der elsker vin og ost - det er virkelig en unik og lærerig oplevelse!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en fantastisk dag på Schackenborg Slot med denne unikke gaveide

Oplev En Fantastisk Dag På Schackenborg Slot Med Denne Unikke Gaveide

Jeg har lige haft den mest fantastiske dag i Møgeltønder takket være denne gaveide! Rundvisningen var virkelig interessant og guide var super sjov og vidende. Schackenborg Slot er simpelthen uberørt og smukt - du bliver nødt til at se det for at tro det! Og maden på slotskroen var så lækker, jeg ville ønske, jeg kunne spise der hver dag. Eftermiddagskaffen var også en dejlig detalje, der virkelig fik os til at føle os forkælede. Alt i alt var det en uforglemmelig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle, der leder efter en sjov og lærerig dagstur.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Food Walk i Aarhus - En inspirerende og hyggelig måde at udforske byen og smage på lækkerier

Food Walk I Aarhus - En Inspirerende Og Hyggelig Måde At Udforske Byen Og Smage På Lækkerier

Jeg købte en Food Walk i Aarhus som en gave til min veninde, og vi havde simpelthen sådan en skøn dag! Det var super inspirerende at smage på forskellige lækkerier og se, hvordan de blev tilberedt. Guiden var både sjov og vidende, og vi fik virkelig en masse interessante historier og facts om madkulturen i Aarhus. Jeg vil anbefale denne oplevelse til alle, der elsker mad og gerne vil udforske byen på en anderledes måde. Det var virkelig en hyggelig og anderledes måde at tilbringe en eftermiddag på, og jeg glæder mig allerede til at tage på endnu en Food Walk i fremtiden!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev adrenalinkick og smuk natur på Aarhus SeaRangers bådtur på bugten

Oplev Adrenalinkick Og Smuk Natur På Aarhus Searangers Bådtur På Bugten

Jeg overraskede min bedste ven med en tur på bugten med Aarhus SeaRangers, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! Vi fik både set den smukkeste natur og hørt spændende historier om området, mens vi sejlede afsted med vind i håret og adrenalinen pumpende i kroppen. Båden med dens 600 hestekræfter kunne virkelig flyve afsted, og det var så sjovt at mærke accelerationen og suset i maven. Alt i alt en gaveidé, som både var sjov, spændende og lidt grænseoverskridende på den helt rigtige måde! Jeg kan varmt anbefale det til alle, der elsker eventyr og vil prøve noget nyt.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere