Bedste Gaveide Anmeldelser: Outdoor

Gaveide? Unik og afslappende overnatning i naturen: Dansk Natur Glamping.

Unik Og Afslappende Overnatning I Naturen: Dansk Natur Glamping.

Jeg købte en nat hos Dansk Natur Glamping til min bedste venindes fødselsdag, og det var en helt unik oplevelse! Vi overnattede i en hyggelig og smukt indrettet tipi midt i naturen ved Elverdamså. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og hele opholdet var præget af en afslappet og hyggelig atmosfære. Det var dejligt at opleve, at bæredygtigheden var i fokus, og at vi kunne nyde naturen på en ansvarlig måde. Jeg vil helt klart anbefale Dansk Natur Glamping til alle, der gerne vil prøve noget anderledes og afslappende.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Guidet vandretur i Mols Bjerge med fokus på lækker lokal gastronomi

Guidet Vandretur I Mols Bjerge Med Fokus På Lækker Lokal Gastronomi

Jeg har lige købt en fantastisk gave til min madglade veninde - en guidet vandretur i Mols Bjerge med fokus på lækker lokal gastronomi! Turen arrangeres af Karpenhøj Naturcenter, og det var så fedt at opleve naturen på en helt ny måde. Vi smagte på alt fra vilde bær til lokale oste og fårepølse, det var en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Vores guide var super entusiastisk og vidende om både naturen og maden, så vi gik hjem med masser af ny viden og smagsindtryk. Jeg vil helt klart anbefale denne oplevelse til alle, der elsker at kombinere natur og mad!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Holmelys glampingophold - en luksuriøs og uforglemmelig naturoplevelse

Holmelys Glampingophold - En Luksuriøs Og Uforglemmelig Naturoplevelse

Jeg vil give Holmely's glampingophold 5 stjerner! Det var virkelig en fornøjelse at tilbringe tid i en af deres skønne telte med den smukkeste udsigt over mark, dal og skov. Det at være så tæt på naturen og samtidig have alle bekvemmeligheder som en rigtig seng og en varm bruser gjorde opholdet ekstra specielt. Jeg følte mig som en ægte eventyrer, mens jeg stadig kunne nyde afslapning og ro. Jeg vil helt sikkert anbefale dette som en uforglemmelig gaveide til enhver, der trænger til at forny energien, og som elsker at udforske naturen på en mere luksuriøs måde!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Wow Park Billund - Den ultimative familieoplevelse i trætoppene

Wow Park Billund - Den Ultimative Familieoplevelse I Trætoppene

Jeg købte en dag i WOW PARK Billund som en gave til min familie, og jeg kan ærligt sige, at det var den bedste gave, jeg nogensinde har givet! Vi tilbragte en fantastisk dag i trætoppene, hvor vi klatrede, hoppede, og svævede gennem luften på zip-linjer. Det var så sjovt at se mine børn udfordre sig selv og have det sjovt i naturen. WOW PARK Billund er virkelig for hele familien, og der var noget for alle - selv min svigerfar gjorde mutter i høje trætoppe! Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse til alle, der gerne vil have en sjov og spændende dag i naturen.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev den smukke danske natur på nært hold med et naturophold hos Vesterlandet

Oplev Den Smukke Danske Natur På Nært Hold Med Et Naturophold Hos Vesterlandet

Jeg har lige købt et naturophold hos Vesterlandet til min familie, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Vi fik lov til at opleve den smukke danske natur på nært hold og slappe helt af i hyggelige omgivelser. Vores værelse var super lækkert og havde en dejlig udsigt over landskabet. Personalet var utrolig servicemindede og gjorde alt for at gøre vores ophold så behageligt som muligt. Vi nød virkelig vores tid i Nordjylland og kan kun varmt anbefale et naturophold hos Vesterlandet til alle, der trænger til en pause fra hverdagens stress og jag.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Guidet cykeltur og madoplevelse i Smag & Natur i Skjern Enge er en mindeværdig gaveidé

Guidet Cykeltur Og Madoplevelse I Smag & Natur I Skjern Enge Er En Mindeværdig Gaveidé

Jeg havde den mest vidunderlige oplevelse med Smag & Natur i Skjern Enge! Den guidede cykeltur gennem den smukke natur var fantastisk, og det var virkelig sjovt at være sammen med en gruppe af venner og familie. Da vi stoppede for at nyde en lækker morgenkaffe, blev vi behandlet til en fantastisk udsigt over landskabet og en skøn snaps. Frokosttapasen var også i særklasse - med lokale specialiteter og en række drink valgmuligheder, der passede til enhver smag. Alt i alt var det en fantastisk dag, og jeg vil absolut anbefale Smag & Natur i Skjern Enge til enhver, der leder efter en sjov og mindeværdig gaveide!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev Nordisk Tangsafari - En unik og lærerig madoplevelse i naturen

Oplev Nordisk Tangsafari - En Unik Og Lærerig Madoplevelse I Naturen

Jeg var så heldig at deltage i en tangsafari med Nordisk Tang, og det var virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige! Det var sjovt at se, hvordan tangen blev høstet og behandlet, og jeg lærte en masse om dens sundhedsmæssige fordele. Efter at have samlet tangen, lavede vi nogle lækre retter med den - det var fantastisk at prøve noget nyt og anderledes! Jeg kan varmt anbefale denne gave til alle, der elsker mad og eventyr. Det er en fantastisk måde at lære om bæredygtige fødevarer og samtidig have det sjovt og nyde naturen.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Vildmarkslunch med Fremus in the Woods: En uforglemmelig gave til eventyrlystne

Vildmarkslunch Med Fremus In The Woods: En Uforglemmelig Gave Til Eventyrlystne

Jeg kan stærkt anbefale Vildmarkslunch med Fremus in the Woods som en sjov og anderledes gaveide til dine eventyrlystne venner eller familie! Det var en fantastisk oplevelse at lære at lave mad over bål og finde spiselige ting i naturen - noget jeg aldrig havde prøvet før. Fremus var en fantastisk guide og lærte os så meget om vildmarken og dens muligheder. Jeg følte mig virkelig som en ægte overlever under denne oplevelse! Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse til alle, der ønsker at udforske naturen på en sjov og spændende måde.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev naturen på en helt ny måde med Sanketure.dk - Lær om spiselige urter og planter på sjove ture

Oplev Naturen På En Helt Ny Måde Med Sanketure.dk - Lær Om Spiselige Urter Og Planter På Sjove Ture

Jeg har netop haft den mest fantastiske sanketur med Sanketure.dk! Det var så sjovt at lære om alle de spiselige urter og planter i naturen omkring København. Vores guide var super kyndig og kom med en masse sjove facts om urterne, og vi fik også lov til at smage på nogle af dem undervejs. Det var virkelig en anderledes og spændende oplevelse, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der elsker at udforske naturen og prøve noget nyt. Tak til Sanketure.dk for en fantastisk dag!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Gorilla Park i Vejle - En sjov og adrenalinfyldt aktivitet for hele familien

Gorilla Park I Vejle - En Sjov Og Adrenalinfyldt Aktivitet For Hele Familien

Jeg fik den vildeste oplevelse, da jeg prøvede Gorilla Park klatring med min familie! Det var så sjovt at udfordre mig selv og klare forskellige niveauer af sværhedsgrad. Og mens jeg havde det sjovt, kunne jeg også nyde den smukke natur i Vejle. Personalet var super venlige og hjalp os med at føle os trygge, mens vi klatrede rundt. Jeg kan varmt anbefale Gorilla Park til alle, der er på udkig efter en sjov og adrenalinfyldt familieaktivitet!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere