Bedste Gaveide Anmeldelser: Outdoor

Gaveide? Unik og afslappende overnatning i naturen: Dansk Natur Glamping.

Unik Og Afslappende Overnatning I Naturen: Dansk Natur Glamping.

Jeg købte en nat hos Dansk Natur Glamping til min bedste venindes fødselsdag, og det var en helt unik oplevelse! Vi overnattede i en hyggelig og smukt indrettet tipi midt i naturen ved Elverdamså. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og hele opholdet var præget af en afslappet og hyggelig atmosfære. Det var dejligt at opleve, at bæredygtigheden var i fokus, og at vi kunne nyde naturen på en ansvarlig måde. Jeg vil helt klart anbefale Dansk Natur Glamping til alle, der gerne vil prøve noget anderledes og afslappende.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Guidet cykeltur og madoplevelse i Smag & Natur i Skjern Enge er en mindeværdig gaveidé

Guidet Cykeltur Og Madoplevelse I Smag & Natur I Skjern Enge Er En Mindeværdig Gaveidé

Jeg havde den mest vidunderlige oplevelse med Smag & Natur i Skjern Enge! Den guidede cykeltur gennem den smukke natur var fantastisk, og det var virkelig sjovt at være sammen med en gruppe af venner og familie. Da vi stoppede for at nyde en lækker morgenkaffe, blev vi behandlet til en fantastisk udsigt over landskabet og en skøn snaps. Frokosttapasen var også i særklasse - med lokale specialiteter og en række drink valgmuligheder, der passede til enhver smag. Alt i alt var det en fantastisk dag, og jeg vil absolut anbefale Smag & Natur i Skjern Enge til enhver, der leder efter en sjov og mindeværdig gaveide!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Glamping i luksuriøs tipi hos Villa Skovly - et magisk eventyr midt i naturen

Glamping I Luksuriøs Tipi Hos Villa Skovly - Et Magisk Eventyr Midt I Naturen

Jeg kan stærkt anbefale et glamping ophold hos Villa Skovly! Jeg havde en fantastisk tid i den luksuriøse tipi, hvor jeg følte mig som en rigtig eventyrer. Selvom jeg var midt i naturen, var der stadig masser af komfort, og sengen var utroligt behagelig. Morgenmaden var også helt fantastisk - jeg fik både frisk frugt, lækre croissanter og frisk brygget kaffe. Jeg følte mig virkelig forkælet og afslappet under mit ophold, og jeg kan ikke vente med at besøge Villa Skovly igen!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev adrenalinkick og smuk natur på Aarhus SeaRangers bådtur på bugten

Oplev Adrenalinkick Og Smuk Natur På Aarhus Searangers Bådtur På Bugten

Jeg overraskede min bedste ven med en tur på bugten med Aarhus SeaRangers, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse! Vi fik både set den smukkeste natur og hørt spændende historier om området, mens vi sejlede afsted med vind i håret og adrenalinen pumpende i kroppen. Båden med dens 600 hestekræfter kunne virkelig flyve afsted, og det var så sjovt at mærke accelerationen og suset i maven. Alt i alt en gaveidé, som både var sjov, spændende og lidt grænseoverskridende på den helt rigtige måde! Jeg kan varmt anbefale det til alle, der elsker eventyr og vil prøve noget nyt.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev en magisk dag med Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg

Oplev En Magisk Dag Med Svampejagt & Bålmiddag Hos Nørre Vosborg

Jeg var så heldig at deltage i Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg, og det var en fantastisk oplevelse! Efter en hyggelig svampejagt samlede vi tørstige og sultne os omkring bålet, hvor vi blev forkælet med en lækker 3-retters menu, tilberedt over åben ild. Stemningen var magisk, med den smukkeste efterårssol i baggrunden og duften af bål i næsen. Det var helt klart en dag, jeg sent vil glemme, og jeg kan kun anbefale, at I booker en tur til Nørre Vosborg!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev den smukke danske natur på nært hold med et naturophold hos Vesterlandet

Oplev Den Smukke Danske Natur På Nært Hold Med Et Naturophold Hos Vesterlandet

Jeg har lige købt et naturophold hos Vesterlandet til min familie, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Vi fik lov til at opleve den smukke danske natur på nært hold og slappe helt af i hyggelige omgivelser. Vores værelse var super lækkert og havde en dejlig udsigt over landskabet. Personalet var utrolig servicemindede og gjorde alt for at gøre vores ophold så behageligt som muligt. Vi nød virkelig vores tid i Nordjylland og kan kun varmt anbefale et naturophold hos Vesterlandet til alle, der trænger til en pause fra hverdagens stress og jag.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Holmelys glampingophold - en luksuriøs og uforglemmelig naturoplevelse

Holmelys Glampingophold - En Luksuriøs Og Uforglemmelig Naturoplevelse

Jeg vil give Holmely's glampingophold 5 stjerner! Det var virkelig en fornøjelse at tilbringe tid i en af deres skønne telte med den smukkeste udsigt over mark, dal og skov. Det at være så tæt på naturen og samtidig have alle bekvemmeligheder som en rigtig seng og en varm bruser gjorde opholdet ekstra specielt. Jeg følte mig som en ægte eventyrer, mens jeg stadig kunne nyde afslapning og ro. Jeg vil helt sikkert anbefale dette som en uforglemmelig gaveide til enhver, der trænger til at forny energien, og som elsker at udforske naturen på en mere luksuriøs måde!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Fantastisk cykelferie i Nationalpark Thy på Hotel Thinggaard

Fantastisk Cykelferie I Nationalpark Thy På Hotel Thinggaard

Jeg kan varmt anbefale opholdet og cykelferien på Hotel Thinggaard! Det var en fantastisk oplevelse at udforske den vestjyske natur på cykel over tre dage. Nationalpark Thy er virkelig en perle, og at opleve den på cykel gjorde det ekstra specielt. Hotellet var dejligt og personalet var utroligt venlige og imødekommende. Jeg vil især fremhæve den lækre mad på hotellets restaurant - det var virkelig en kulinarisk oplevelse! Jeg vil uden tvivl vende tilbage til Hotel Thinggaard og cykle i Thys smukke natur igen.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Go Fly klatrepark på Gavnø Slot - Klatring og naturoplevelse i fantastisk omgivelser

Go Fly Klatrepark På Gavnø Slot - Klatring Og Naturoplevelse I Fantastisk Omgivelser

Jeg har lige prøvet Go Fly klatrepark på Gavnø Slot, og det var en fantastisk oplevelse! Jeg har aldrig prøvet klatring før, så jeg var lidt nervøs, men instruktøren var super venlig og hjælpsom med at få mig i gang. Banerne var udfordrende, men stadig sjove og sikre at klatre på. Det bedste ved oplevelsen var den smukke natur omkring os - det var virkelig enestående at klatre blandt træerne og se ud over markerne og vandet. Jeg vil helt klart anbefale Go Fly til alle, der vil prøve noget nyt og spændende, mens de også nyder den fantastiske natur.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Gaveide? Oplev naturen på en helt ny måde med Sanketure.dk - Lær om spiselige urter og planter på sjove ture

Oplev Naturen På En Helt Ny Måde Med Sanketure.dk - Lær Om Spiselige Urter Og Planter På Sjove Ture

Jeg har netop haft den mest fantastiske sanketur med Sanketure.dk! Det var så sjovt at lære om alle de spiselige urter og planter i naturen omkring København. Vores guide var super kyndig og kom med en masse sjove facts om urterne, og vi fik også lov til at smage på nogle af dem undervejs. Det var virkelig en anderledes og spændende oplevelse, og jeg kan varmt anbefale det til alle, der elsker at udforske naturen og prøve noget nyt. Tak til Sanketure.dk for en fantastisk dag!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere